tiistai 17. maaliskuuta 2015

Hengissä ollaan

Kääk! Aku Ankkaa lainatakseni. Hengissä ollaan vieläkin, vaikka edellisestä postauksesta on aikaa hippasen. Pitää heti alkuun ilmoittaa tai oikeastaan julistaa oma huonouteni. En käynyt latoilemassa viime viikolla. Säd :( Kävin toki tallustelemassa viikonloppuna, mutta ei latoa. Tyhjä arpa. Takalaiton. Pitkä kiekko. Mitä näitä nyt on. Kuvat kertokoot seikkailuista enemmän.

Kevätaurinko, kylmä merivesi, rakas koira ja kiinasta tuotu pötköleija. Mikä muukaan tekee miehen onnelliseksi lauantaina? Okei pötköleija kiristi vähän tunnelmia. 10 riisipaperista tehtyä pientä leijaa peräkkäin ja heti jo paketista avattuna solmussa. ARGH! Se on sitä kun ei vain osaa.

Sunnuntaina vähän sählyä, salia ja synttäreitä. Jee traktorikakku ja lahjatraktori!
Jääkööt kuvat nyt tähän ja loppupostaus kirjoitellaan. Jotenkin kevät iskee kauneudellaan mun tajuntaan. Vasta viikko sitten toitotin kotona, että ei vielä ole kevät vaan maaliskuu on talvikuukausi. Plaa meni sekin päteminen hukkaan. Lämmintä ja linnunlaulua hei! Vaikka onkin muutosta luvassa kylmemmäksi, niin kai tätä on pakosta alettava kutsumaan kevääksi. Siinä se kauneus sitten onkin. Peilissä on edessä pelkkää rumaa ja vanhaa. Ainakin rumaa! Torstaina synttärit ja taas täytän 24. Jo kolmas vuosi putkeen niin. Ensi vuonna on pakko jo sanoa, että 25. Säd :( Onnea mulle ja kummipojalle sekä kaikille muillekkin juhannuksena tehdyille ukkeleille ja akkeleille. PS. Turha tulla juhlapäivänä oven taakse; olen matkoilla. (Lue: kenties viimeisissä salibandytreeneissä). Piste.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti