perjantai 6. maaliskuuta 2015

Varaudu selfietulvaan

Tadaa! Nyt se paljastuu: Siika on niiiiiiiiiiiiiiin turhamainen narsisti, sillä tämä postaus pitää sisällään sikamonta selfietä. Tässä Siika kiipeää metsään, tässä slaavikyykkää kalliolla ja tässä kivasti taivas korostaa silmien väriä.

 


Eilinen kylmä, mutta aunkoinen, keli innoitti meitä kantamaan selfiekepin ensimmäistä kertaa ovesta ulos. Ja se kannatti. Monta erilaista ja uutta kuvakulmaa täytti puhelimen kuvakansion! Kuvalaatu menkööt harjoittelun ja kuvattavan naaman piikkiin. Mulla soi Imagine Dragonsin Polaroid sattumalta juuri nyt, kun tätä kirjoitan. Oh, love is a polaroid. Better in a picture. Juuri näin.
 
 
 
 

Rankkaa puuhaa olla mannekiinina. Koira makaa jälkikäteen aivan raatona ja mä tankkaan protskuvohvelia. Hyvää vaihtelua toi vohveli, jos ainaiset banaanilätyt tökkivät. Laitoin desin mansikka Whey 80:stä ja puoli desiä maitoa. Psylliuimia joku suunnilleen teelusikallinen ja 4 ruokalusikallista mantelijauhoa. Päälle vielä pari munaa ja kaikki sekaisin. Tuli vähän isohko määrä taikinaa yhteen vohveliin, joten ensi kerralla pikkaisen joka aineesta pois.
 
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti