torstai 26. helmikuuta 2015

eroavaimosta.fi

Nyt tästä bisnesideaa juuri sinulle! Mulla on ollut hirveä härdelli, kun olen hankkinut eroa vaimosta. Hetkinen, ei mulla ole vaimoa eikä eroprosessikaan päällä juuri nyt. Ploki on muutaman päivän paistatellut tyhjyyttään, koska sählyvastuut painaa päälle. Ylihuomenna lähden kehitysvammaisten joukkueen kanssa Kuopioon peli- ja kylpylämatkalle. Ymmärräthän, pitää sovittaa uusia uikkareita ja hoitaa vaikka mitä.  Mulla on viikonloppuna bongattu latokin ihan esittelemättä. Palataan siihen jossain kohden.
Nyt sitä rahaa hei! Mun bisnesidea on pieni kopio toisten ideasta. Siis kenen? Köh, köh eroakirkosta piste fi.Tässä ensimmäisessä versiossa erotaan vaimosta. Ryyditän tätä postia muuten näillä kivoilla rakkauteen ja sen loppumiseen liittyvillä kuvilla. Oi sitä onnea, kun morsian astelee luoksesi alttarille tai kun saat ensikukkaset sulholta. Kaikki on kaunista ja ihanaa. Toisinaan alamäki alkaa jo kirkon portailta; viimeksi ainakin hääauto lähti mäkeä alaspäin. Toisilla vastamäet tulevat eteen myöhemmin. Lähes varmaa on, että mäkeen joudutaan. Sen jälkeen punnitaankin ihmisen selkärankaisuus ja tahtotila; joko on tahtoa opetella rakastamaan uusiksi tai annetaan liiton muuttua mädäksi omenaksi.

Jos nyt sattuu käymään niin ikävästi, että mielessä pyörii jo naapurin Mervi tai Hello Kitty Kiinasta, niin sitten helposti avaa googlen ja kirjoittaa sinne avioero. Tässä kohden mun ehdottama sivusto pomppaa esiin. Siitä kivasti saat infopaketin eron eri vaiheista. Mitä käy lapsille, omaisuudelle, mitä pitää ottaa huomioon, jne. On jopa lomake, jolla laitat eron alkuun. Tässä kohden lukijana, että mistä rahat sivun ylläpitäjälle?
 
Ylläpitäjä tietenkin järjestää mainokset niin, että eroava aviomies tarttuu sivuston ehdottaman asianajajan palveluksiin. Rekisteröityy samalla myös eri deittisivustoille ja latailee Tinderinkin automaattisesti. Tämän jälkeen ruutuun pomppaakin jo asunnonvälittäjän mainos, josta kivasti saa hommattua väliaikaisen kämpän ja samalla etsittyä uutta kotia. Rahan tuloa ei voi estää hei, päättyyhän joka toinen avioliitto eroon.

Tätä sivustoa brainstormatessa en jaksanut alkaa googlettamaan avioeroa. Voihan olla, että mun bisnesidea on jonkun muunkin idea joskus ollut. Joka tapauksessa voit laatia joukon sivuja, joilta hoituu kaikki tarvittava: eroatöistä.fi, eroanaapurista.fi, ... Siitä bisnes pystyyn ja rahavirrat auki!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti