perjantai 20. helmikuuta 2015

Hiekkakakkuja ja käpykoiria

Ulkona vallitseva harmaus on kuin Harry Potterin olotila Ankeuttajan lähellä. Tuntuu siltä, että ei enää koskaan olisi onnellinen.Ihan hetken annoin mun eilisen päivän ollakin harmaa. Kaikki alkoi siitä, kun mietin päivän ruokalistaa. Oisko ulkolounas vai työruokalan puntarisalaatti. Selasin menuja läpi puhelimesta ja tallustin autolle päin. Sitten se ankeuttaja oli siinä. Kompastuin Ankeuttajaan (oikeasti liukastuin) ja mätkähdin istuinalusta edellä vesilammikkoon. Siinä perse märkänä ehdin homotella talkkarin ja mietin erilaisia kostotapoja, kun ei ole sepeliä jään päällä. Istuin lammikossa miettien Nipsun kakkapussin tunkemista talkkaritoimiston postiluukusta sisään, kun mieleen tuli, että vikahan saatttaa olla mun oma. Eikä tässä edes käynyt mitään. Onhan mulla housuissa tätä, jota laihat läskiksi kutsuvat, pehmustamassa pudotusta. Siispä tein muutaman kuraisen jääkakun siihen, kun hiekkaa ei ollut, ja painelin töihin kuivattelemaan.
 

Vaikka ulkona on tosi kurjaa, ei itse pidä antaa itsensä vaipua synkkyyteen. Itse sen tajuaa parhaiten nyt, kun hankin aktiivisuusrannekkeen ja koitan saada prosentit täyteen; ikkunasta katsoen raitis ilma näyttää paljon pahemmalta kuin miltä se tuntuu. Sinne vaan märkään ja loskaan tallustamaan! Saan poikkeuksetta hyvän fiiliksen kaikesta ulkotouhusta. Viimeksi innostuin Nippen kanssa askartelemaan lenkkiseuraksi käpykoiran. Okei, mä rakensin ja Nipsu hajoitti. Tasajako.



 Pari postausta sitten haaveilin urheilu-uran uudelleenkäynnistämisestä. Nyt takana on vajaa kaksi viikkoa oikein itselaatimaa saliohjelmaa sekä sikana lenkkeilyä koiran kanssa. SIKANA. Päätin aloittaa kuntoutuksen harjoitelemalla salilla lihaskestävyyttä kolmiosaisella ohjelmalla ja lisäksi sulattaa sitä laihojen kadehtimaa läskiä intensiivisellä kuntopiirillä kerran viikossa. Siis 3+1 viikossa höystettynä parilla sählyreenillä. Saliohjelmissa on paljon isoja liikkeitä käsittäen 3 sarjaa, joissa kussakin 20 toistoa. Painot on hyvinkin maltilliset, noin 40 % maksimista. Tätä toteutan nyt neljä täyttä viikkoa, jonka jälkeen nostetaan painoja ja pudotetaan toistomäärät 8-12. Alla kuva työkavereiden jäynästä, joka odotti mua Kiinasta palatessa. Sika SIKANA. Laitetaan nyt sika sulatuskuurille ja kesällä sua vastaan kävelee fitti Nasu. 





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti