perjantai 22. marraskuuta 2013

Tästä kaikesta



Tere!

Hyi, viime päivityksestä on jo viikko aikaa. Pitää myöntää, että se vähä vapaa-aika tällä viikolla on mennyt laiskotellessa ja koiran kanssa touhutessa. Tästä ryhtiliike ja lisää tarinaa tänne!

Viikonloppuna mulla oli yksi kummimuguloista hoidossa ja hommahan meni ihan putkeen. Illalla kaivettiin legot esiin ja tehtiin hurjannäköiset autot. Kylpyamme on edelleen nuorison suosikki, vaikka lelut olivatkin jostain vauva-ajalta. Seuraavana päivänä nautittiin auringosta Ruissalossa. Uh hieno sää ja koirakin pääsi mukaan leikkeihin. Toisin sanoen laatuaikaa kaiken tän kiireen keskellä.


Treenaus otti tällä viikolla pahasti takapakkia. Mulle iski maanantaina ihan kauhea vastsakipu. Välillä ei pystynyt edes seisomaan suorassa. Kivasti olin vielä pyörällä töissä ja kaikki se kolmen kilometrin kotimatka tuntui sadalta kilmetriltä. Pakosti jäi maanantain säbäilyt väliin ja tiistaikin meni maatessa. Keskiviikkona päätin, että olen tarpeeksi terve ja kävin tekemässä reippaan selkä/vatsa/ojentaja –setin. Rankkaa oli, mutta selvisin loppuun asti. Samalla löin treenikaverin kanssa loppuvuoden ohjelman lukkoon. Kahdesti viikossa salibandya ja kolmejakoinen saliohjelma. Tiistaisin jalat ja olkapäät, keskiviikkona tai perjantaina toi edellämainittu selkäreeni ja viikonloppuna rinta/hauis. Lyhyttä sarjaa ja isommilla painoilla. Tammikuussa vaihdetaan takaisin pidempiin sarjoihin.

Vatsan hyvinvointi on myös mennyt eteenpäin ihan tässä viime aikoina. Okei, maanantaina teki kipeää ja en todellakaan tiedä, että mitä söin väärin. Sunnuntaina söin vanhemmillani joulukinkkua, ah ihanaa! Ehkäpä se oli se, jota suolet eivät kestäneet. Kuitenkin jatkuva kipu ja paha olo on selvästi kadonnut. Ruokavalio on siis oikean suuntainan ja voin kohta alkaa testailemaan, että sopiiko joku poisjättämäni aines mulle sittenkin.


Loppuun vielä viikonlopun hyvä fiilis! Just oli uutinen, että Backstreet Boys tulee Suomeen. Spice Girls Kölnissä, Robbie Tallinnassa ja Bäkkärit Suomessa? Siitä sais vähitellen kasattua hienon sarjan nähtyjä teiniaikojen bändejä. Näihin tunnelmiin!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti