keskiviikko 27. marraskuuta 2013

Sleeping sun



Ah joulukuun alku on mielessä myös muuten, kuin movemberin vuoksi. Jotenkin marraskuu on ollut pitkä pimeä aika, kun ei oo ollu viime vuoden lumikinoksiakaan. On pimeää aamulla, kun pitäis töihin mennä ja pimeää kun pääsen. Rankkaa, raskasta, synkkää, valivalivali.. Oikeasti nyt on päällä aikamoinen väsymys. Kroppa huutaa lisää unta, vaikka oonkin ihan viimeaikoina nukkunut melkein tunnin enemmän yössä. Suurin haitta on noi salibandyreenit, jotka loppuvat kahdesti viikossa klo 22. Turha kuvitellakkaan, että uni tulisi ennen puolta yötä. Ylipäätään kovan reeniohjelman keskellä kroppa tuntuu haluavan lisää lepoa, joten sitä sitten on järjestettävä.




Fyysistä väsymystä vaikeempi on korjaa mielen väsymys. Jatkuva pimeys tuntuu syövän terää kaikesta kivasta. Kaikkein kivointa olisi, jos tulisi vähän lunta! Oh ihanat kinokset, lumipaini koiran kanssa, pulkkamäkeily, luistelu, .. <3 Pitkä lista kivaa! Oi Joulupukki, tuuppaa joku lumisadepilvi Turun päälle jookosta? Joko heti joulukuun alkuun valkoista kultaa jookosta?


Juuri oli uutinen, että Kupittaan luistelumato on nyt yleisölle auki. Mun piti heti kaivaa esiin luistimet, että saan tarkistettua terien kunnon! Viikonloppuna vois mennä kiertään matoa kuntoilumielessä. Mun tuurilla tietty tulee vesisade, kun tällaisia uhittelen :D Aikaisemmin ei kyllä millään ehdi. Tänäänkin pitää Nipsu ottaa kartturiksi ja juosta salibandyjoukkueen asioilla ja muutenkin ympäri cityä. Nipsu on muuten erittäin cool autossa. Luu ulkona tuijaa ulkona kulkevia narttuja! Salillakin olis luvassa selkä, vatsa ja ojentajat. Huh hiki tulee jo pelkästä ajatuksesta. No sweat, sweetheart! Eiköhän tää tästä suttaanu ja kohta on joululomat ja aikaa vähän hiljentää vauhtiakin. Silloin viimeistään pitäisi saada mielialakin uuteen nousuun.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti