torstai 7. marraskuuta 2013

Welcome to the family

TITTIDII! Pitkään odotettu tapahtuma oli eilen, kun pääsin vihdoin Avenged Sevenfoldin keikalle. Missasin bändin edellisen hallikeikan liput noin tunnilla, joten tällä kertaa oli kaikki herätyskellot ja muut soimassa. Klo 9.00 ja Lippupiste auki. Pettymys oli alkuun iso, kun myynnissä oli vain istumapaikkoja, mutta eilen sekään ei haitannut mitään

Tunnelma katsomossa oli loppuillasta huikea. Ensimmäinen lämppäri Avatar yllätti meidät täysin. Huikea veto, hyvin paljon Rammstein-vaikutteista musiikkia. Lisäksi laulaja marssi ympäri lavaa, kuin Till konsanaan.


Toinen lämppäri olikin ennestään Spotifystä tuttu. Tunnelma ei kyllä tän aikana noussut juurikaan, vaikka yleisöä tulikin kaljahanojen äärestä enemmän kuuntelemaan. Perusmättöä, paitsi huikea valomeri yleisössä. En ehkä yksistään tätä menisi kuuntelemaan, mutta salimusana irroittaa viimeisetkin hikipisarat.


Illan odotetuin hetki oli aivan huikea! Kylmät väreet meni selässä, kun Shepherd Of Fire iski tajuntaan. Ihan mieletön veto bändiltä. Tulta, ilotulitteitta ja savua oli välillä hallin täydeltä. Minä en noita encore-biisejä olisi valinnut, mutta hyvin se näytti toimivan permannolla. Menen ehdottomasti uudelleen, jos vaan tilaisuus tulee.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti