tiistai 5. marraskuuta 2013

Voi mamma, mitä ne tekee sun pojalle?

Lainasin otsikon Prätkähiiriltä, koska se niin hyvin kuvaa tunnelmaa. Jostain sisältä kumpuaa sanomisen tarve ja halu tuottaa tekstiä. Ehkä samalla myös paljastalla oman elämän tapahtumia. Ainakin höpötellä kaikenlaista epämääräistä. Voi mamma!

Mulle elämä on ollut pitkään kuin miesten kukalliset bokserit. Ne sisältää perinteisen mallin ja sitten jostain putkahtaa pitkät lahkeet. Ne ovat kauniit päältä, mutta sisällä voi olla vaikka minkälaista yllätystä. Lisäksi ne voivat näyttää mukavalta, vaikka todellisuudessa puristavat juuri siitä pahimmasta paikasta. Suurin syy blogikirjoittelun alottamiseen on juuri halu oppia olemaan avoimempi ja olemaan piilottamatta kaikkea nauravan naamarin taakse. Itsekasvun paikka, että uskaltaa sanoa juuri näiden kalsareiden puristavan

Esitellään blogin toinen karvaturri Nipsu, parivuotias saksanpaimenkoiran ja mäyräkoiran sekoitus. Monet tulevat kyselemään, että mikäs otukka tämä on, koska Nipassa tulee esiin molempien rotujen ominaisuudet niin hyvin. Ulkomuodoltaan se muistuttaa hormooneita vetänyttä mäykkää. Luonteeltaan mitä valloittavin ja ystävällisin koira, kunhan tuntee olonsa turvalliseksi. Ego on suuri ja itsepäisyys myös, mutta niiden kanssa tulee toimeen. Nipsu on aina touhuumassa jotain ja usein leikki pientä sylivauvaa (:



Nyt tähän väliin annos urheilua ja palaillaan astialle! 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti