maanantai 29. joulukuuta 2014

Selfiekeppi (Floridalainen broileri osa 4)

Montako selfietä voi ottaa yhdelle pienellä lomareissulla? Ajettiin Orlandosta pariksi päiväksi Tampaan ja sieltä Naplesiin oikein viideksi päiväksi. Sinä ajanjaksona kuvasin nämä julkaisukelpoiset selfiet: Jussy ajaa -selfie, saliselfie, jätskiselfie, dinerselfie, herutusselfie, Captiva Beach -selfie, Ybor City -selfie, tukka hulmuaa avoautossa -selfie, Naples Pier -selfie, tennisselfie ja Tampa Bay lätkämatsi -selfie. Ja vielä ilman keppiä, jollainen oli monella muulla turistilla käytössä. HUH! Ei puhuta niistä julkaisukelvottomista selfieistä mitään..

 
 
 




Alunperin olin aivan innoissani Tampasta ja varsinkin lätkämatsista! Eka NHL-matsi ikinä katsomosta käsin. Jotenkin tässä kohden reissua oli päällä pieni väsymys taikka jokin, sillä en juuri tykännyt Tampasta. Mielikuvaksi jäi vaisu, kolkko kaupunki. Hotellissa oli lutikoita yök. Aamupala oli entistäkin surkeampaa. Kierreltiin Tampan kuuluisinta nähtävyyttä, vanhaa Ybor Cityä ja se oli ihan mukavanoloinen paikka. Tutkailtiin baareja, ruokapaikkoja ja käsintehtyjä sikareita. Illalla olisi varmasti olltu pare meininki, kun city olisi ollut täynnä ihmisiä.

Lätkämatsi itsessään oli hyvä; peli vauhdikasta ja tilannerikasta. Koin suuren pettymyksen matsin tunnelmassa. Halli oli melkein täynnä ja ihmiset istuivat tuppisuina kädet taskussa huokaillen maalipaikkoja. Ei näin pojat! Lisää kannustusta ja kotijoukkue olisi ollut aivan liekeissä! Jos menet katsomaan peliä Tampassa ja olut maistuu, niin ota mukaan passi. Eurooppalainen ajokortti ei kelpaa henkilötodistukseksi tässä hallissa ja jäät istumaan kuivin suin. Toki jos olet näin hurmaava, kuin me, saatat saada puhuttua itsellesi yläkerran myyjättäriltä oluen tai kaksi. Mutta hyss siitä..
 

 
 


Naplesissa meillä oli ensimmäinen varsinainen lomaosio tälllä matkalla. Ei kiire mihinkään, ei tekemistä eikä suunnitelmia. Meksikonlahden rannat tarjosivatkin meille parastaan heti ensimmäisenä iltana. Mieletön auringonlasku.

 


Hotellihuoneelta oli liukovi suoraan altaalle, jota ympäröi omatekoinen viidakko. Oli karppia, liskoa, opossumia ja saksalaisia. Istuinkin monet päivät altaalla katsomassa Netflixistä leffaa tai lukemassa poreammeessa. MM!

Jos pitäisi nyt ammattia vaihtaa, niin mulla olisi ehdotus. Alan rantapummiksi, joka kuvailee lintuja rannalla. Tai rantapummiksi, joka kuvailee laitureita. Tai jopa lintuja laiturilla. Ylioppinut rantapummi!
 
 




 
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti