torstai 15. tammikuuta 2015

Amerikankotka liitää (Floridalainen broileri osa 6)

Palmut huojuu, hot dog tuoksuu ja kromi kiiltää. Nää bassot pystyis varmaan vuorii siirtää. Amerikankotka liitää
 Karri Koira - Amerikankotka liitää

Lauantain pitkä lento kihelmöi jo varpaiden välissä. Mikäs sen parempaa silloin, kun palata takaisin aiempiin reissuihin. Muistella sitä tunnetta, kun tukka hulmuaa avoauton kyydissä ja nostat kädet pystyyn. Vastaantulevan avoauton kuljettaja tekee samoin ja hetken maailma on yhtä.
Tänään oli jännä kaffepaikkakeskustelu Baltian korkeimmista paikoista ja se vei mut muistelemaan Riikaa ja Stalinin hammasta, ensimmäistä Neuvostoliiton pilvenpiirtäjää. Sen perään herähti nenäkarvoihin muistelotuoksut Zeppelinhalleista. Kalahallin puolella taisin sisäänhengittää kolmesti. Enempään ei vain olisi pystynyt. Eipä kai Latviasta muuta tarvi muistaakkaan, kuin haisevat paikat ja ihmiset. MMM!

Suzhoussa jännittää eniten ruoka. Mario (nimi muutettu) ei juuri syö tulista, mausteista, sipulista tai vastaavaa ruokaa. Suoli ei ole itämaisen ruuan kanssa yhteensopiva. Mitä sitten söisi? En tiedä, että onko Kiinassa noita Cheesecake Factoryn luomuksia. Toivon kovasti, että olisi. Tuo kuvan torttu oli paras suolen kohtaama kakkupalanen. Ikinä. Milloinkaan. Ainakin KFC:n mätöt tulee testailtua täälläkin, sillä Kiinan tehtaan pomo on jo sopinut ensitreffimme KFC:n kanakorin äärelle. Firma pistää siis parastaan! :D No on varmasti hyvä aloittaa ruokamatka jollain helpolla stepillä ja vasta myöhemmin syödä kananvarpaita, possunsuolia ja kotiloita.

Pitää vielä opetella muutama kiinalainen nimi ja niiden kirjoitusmuoto, kun menee tilaamaan Starbucksit. Mun nimi on perinteisellä kiinalla 米卡. Kirkkovene ja perään harava. Erittäin mukava ja helppo muistaa!
Nyt en lupaa mitään blogipäivityksistä. Kiina on kaikessa hyvässä tahdossaan suojellut kansaa Googlen ikeeltä ja blokannut kaiken googleen liittyvän nettiliikenteen. Saa siis nähdä pääsenkö kirjautumaan matkalta tilille lainkaan, mulla ainakin osa verkkoliikenteestä kiertää Halikon kautta ja silloin pitäisi päästä käyttämään Facebookkia ja Gmailia. Vi ses! Vi hörs!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti