keskiviikko 10. syyskuuta 2014

Hohdokasta elämää

Elin viime viikonlopun todella hohdokasta ja vauhdikasta elämää. Tietkös ensin täysi työviikko pienillä ylitöillä. Sitten perjantaina kamun polttarit, joissa piti leikkiä sitä bestmania. Vähän olutta, sitten hohtavaa golffia, lisää olutta, palomiesleikkejä ja Hiileen syömään. MMMM! Hyvä burgeri oli. Lisää olutta saunassa ja sitten messuille katsomaan niitä alastomia naisia. Yök. Lisää olutta ja sitten unta. Tärähtänyttä menoa kuten kuvista käy ilmi. Ja hohtoa piisaa!




Siihen kivat viiden tunnin unet ja sitten töihin. Huippufiiliksellä tietty. 8 tuntia ahkerointia ja olikin aika lähteä kaupan kautta kotiin. Illalla lisää hohdokasta menoa, tällä kertaa pukeutuneiden naisten kera.





















S niinkuin Siika. Kaksi kaatoa heti alkuun ja sitten ränniputki :D Hohdon jälkeen mukavat pienet unet ja sunnuntaiaamuna kivasti takaisin töihin. 10 tuntia asiakaslaitteiden parissa ja mies oli valmis. Laitteetkin kai. Ja Nippeliinikin, koska isi laittoi liikaa rajoja työpaikalla seikkailulle. Varmasti jossain olis halko ollut jemmassa, jota ei nyt saanut etsiä.

Aika hohdokasta mulla siis. Onneksi asiakas arvosti ponnisteluja ja häätkin on jo ensi lauantaina. Ressi kerrallaan tulee hoidettua ja kesälomakin alkaa ehkä jo häämöttämään. Täältä tähän.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti