keskiviikko 3. syyskuuta 2014

Ziika Splizzeriassa

Rattoisaa työpäivää kaikille. Mun työpäivään tuli tänään parin tunnin breikki, kun tulevat häät aiheuttavat painetta naamiaisasun hankintaan. You know, bestmänille nätti liivi ja jotakin roikkumaan kaulaan. Jotain muuta kuin kaaso. Sulhasen asut oli vuokrattu Salosta, joten luontevasti munkin koristeet haettiin sieltä.

Puvusta ja häistä viis. En ole vielä tähän aamuun mennessä löytänyt Salosta ikuna milloinkaan mitään jännittävää. Tänään koitti se päivä, kun Siika pääsi jännän äärelle. Splizzeria! Nimikin koukuttaa. Maistuu kaksijakoiselta.



















Pitsapaikka, josta saa jaettua pitsaa. Eri maut kummallekkin puolelle. Tai jopa kumman tahansa puolen salaattina samaan hintaan. Huikea idea.

Ensimmäinen tilaus on yhtä vaikeaa kuin Subwayssa. Suorastaan jännitti tilata. Otin numeron 10. African BBQ salaattina ja Peking BBQ pizzana. Splizzalaatti siis. Lasi täyteen vettä, kassalle maksamaan ja pöytään odottelemaan. Meni 5 minuuttia ja annos tuotiin eteen.



















Tuoreen makuista salaattia, tuoretta ananasta, tomaattia, herneitä, ituja, rucolaa, fetaa ja afrikkalaisittain maustettua jauhelihaa vasemmalla. Älyttömän hyvää. Pizzassa kiinalaisittain maustettuja katkarapuja, tonnikalaa, aurajuustoa ja lisää tuoretta ananasta. Kummankin osion päälle eri BBQ-kastiketta. Hyvää tuo pizzakin. Varsinkin katkaravut oli kaukana työmaaruokaloiden vetelistä limaisista umpisuolista. Jännittävintä tässä on se, että ensi kerralla voin ottaa saman pizzan toisin päin. Aurajuustoa salaatissa ja sulanutta fetaa pizzassa. Naam! Lisäksi annos ei ollut niin iso mättö, kuin mitä olisi kahdesta pizzapuolikkaasta tullut. Välillä pizzaa, välillä raikasta salaattia. Toimii ainakin mulle.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti