maanantai 28. heinäkuuta 2014

Ice cream overdose

Mennyt viikko oli kuulemma kuumin 50 vuoteen ja lämpöhuippu osui kivasti lauantaihin, jolloin mut oli kutsuttu juhlimaan serkun häitä. Mmmm puku päällä ja reilu 30 astetta mittarissa. Ihanaa! Oikeasti oli kiva laittautua nätiksi ja lähteä tapaamaan sukulaisia. Alotin aamun reeniohjelmasta poiketen, sillä salille ei jaksanut millään mennä. Kävin sen sijaan polkemassa palauttavan 30 kilometrin lenkin jo aamupäivästä, jolloin oli hieman viileämpää. Sitten suihkut, sheivaukset ja converset jalkaan.






















Vihkiminen meni täysin ohi, kun Turun tuomiokirkossa ei juuri alttarille näe ja äänikin tuli surisevien kaiuttimien kautta. Muuten puitteet olivat kyllä viimisen päälle. Kirkko on kaunis ja lisähupia toi lauma japanilaisia turisteja, jotka tulivat kuvaamaan riisinheittoa ja häävieraita kirkon portaille. Kettu on hääparin maskotti ja se on nähnyt heidän koko reissun vuodesta 2006 tähän päivään asti. Tosi huikea tuo saketti! Itse luotin tällä kertaa harmaaseen pukuun, mustiin nahkaconverseihin ja rusettiin. Serkunpoika kiersi kaikki vieraat läpi ja olin ainut aikuinen, jolla oli tennarit jalassa. YLLÄTYS! Mun lisäksi kolmella mukulalla oli muut kuin pukukengät. Itse mieluusti välttelen pukukenkien käyttöä, mikäli tilaisuus sen vaan sallii.




















Viikonloppuna tuli availtua pakastimen ovea ahkeraan. Jätskiä, jäätelöä, jädee mmm. En tiedä, että voiko jätskiä syödä yliannostuksen verran. Lähellä ainakin käytiin. Nipsukin oli vetänyt lauantain puoleen päivään mennessä jo pari annosta vaniljaa. Totta, ei kaikkein terveellisin herkku, mutta ei hän sitä saakkaan kuin kesähelteillä. Viilennettyyn me kylpyammeessa kylmässä suihkussakin toki. Ja mereenkin eksyttiin. Uiminen ja halkorakkaus <3. Jäätelö. Pienen koiran viikon kohokohdat.

























Ei kommentteja:

Lähetä kommentti