perjantai 11. heinäkuuta 2014

Kesä on täällä taas. Istutaan hiljaa missä raiteet risteytyy.

Olavia lainatakseni ihana kesä on saapunut. Lämmintä ja aurinkoa. Hyttysiä, saunaa ja olutta. NAM. Harmittavaisesti aika kuluu, kun ei ole lomaa. Töissäkin ilmastointi pauhaa täysiä ja on jotain 16 astetta lämmintä. Melkein pitää shortsit jättää pukkariin ja pistää vasta lähtiessä päälle. Noh mun loma on syys-lokakuun vaiheteessa ja sitten on pare olla vielä kesää jäljellä!

Heppa pääsi viimeinkin uusiin käsiin. Kummityttö täytti kaksi ja taisi Heppa olla kiva uusi kaveri. Heppa sai uudet harjakset ja hännän. Lisäksi valjakset kaipasivat uutta nahkaa ja renkaisiin vedettiin uudet upeat punat. Loppusilauksena punottiin yhdessä uusi punainen vetonaru ja näin heppa on valmis tuleviin leikkeihin.




















Syndeillä oli muuten tarjolla aivan huikeaa kakkua. Mate Mammas -kakku :) Vedin ehkä historian isoimmat vaahtokarkkiöverit. Ja nuolin Laten kuonoa ah!



















Kesä kesä kesä! Kävin jo uimassakin ja aika saavutus, että jo heinäkuussa. Yleensä ajoitan uinnit elokuulle kerran kolmeen vuoteen. Kamusia ollaan koitettu nähdä ja puuhailla kaikkea jännää. Koirapuistoa, mökkiä, uusia maisemia, ystäviä, mitä näitä nyt on..




















Nyt viikonlopun viettoon. Adios!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti