keskiviikko 30. heinäkuuta 2014

Hyvästit heinäkuulle

Silmäilin juuri seinäkalenteria ja BAMM. Tajuntaan tärähti fakta: heinäkuun toiseksi viimeistä iltaa viedään. Mitä? Mihin se on mennyt? Elän vieläkin niitä toukokuun hetkiä, kun odotin Ruisrockkia, serkun häitä ja mansikkasadon kypsymistä. Oli kylmä ja huono keli, koko ajan sai kulkea pitkissä housuissa ja hihatkin tuli tarpeeseen.




















Ostin uuden kameran toukokuun loppupuolella ja nuo yllä olevat kuvat ovat ensimmäisiä otoksia. Nyt heinäkuun lopussa mittarissa on reilu 2400 näpsäystä. Huimat 35 per päivä. Hurahdin täysin tähän lajiin! Tuossa on muuten jalassa uudenkarheat Sketchers Gorun 3:t. Nyt nekin ovat nähteet kilometrejä yli 800. Niidenkin karheus on jäänyt asfalttiin aikoja sitten. Ja mun jalat voi päivä päivältä paremmin.

























Selasin läpi kuvia ja heinäkuu näyttää olleen todella touhukas. Hyvä heinäkuu. Ei paras, koska kesäloma lurkkii jossain lokakuun puolella. Lokakuusta on siis tulossa kaikkien aikojen lokakuu. Heinäkuu on ollut hyvä. Haikein mielin lähden sitä hyvästelemään. Sain siltä paljon, vaikka toivoin enemmän. En kai koskaan ole täysin tyytyväinen. En halua ollakkaan, pitää olla olemassa jotain vielä parempaa. Ainakin unelmissani.























Motivoituneimmat työmiehet toteavat keskiviikkoisin, että ylihuomenna on jo viikonloppu. Mulle ylihuomenna on jo elokuu. Yksi kesä päättyy. Toki kesäiset helteet jatkuu elokuullekin, mutta mä näen jo pimeät yöt. Hämärät aamut. Aamulenkille puetaan päälle verskat ja pitkähihainen. Sadevarusteina pitää olla kumisaappaat tennareiden sijaan. Varhaiseperuna on vain perunaa. Kesäreenit loppuvat ja kaikki urheilu tapahtuu sisätiloissa. Metsässä juostessa ei enää tuoksu auringonpaiste puunruongoilla. Rakastan sitä tuoksua. Kohta päivitän blogiin kuvia Nipsusta leikkimässä pudonneilla lehdillä. Metsäkuvatkin ovat syksyisen värikkäitä.



Ei, en pelkää syksyä. En elokuuta. Otan vastaan kaiken tulevan. Enää 86 päivää ensilumeen. 146 päivää jouluun. Heinäkuuhun vain vähän enemmän.

Nuku hyvin äläkä sure. Ensimmäisen kevätpäivänä 
minä olen taas täällä luonasi.
Nuuskamuikkunen

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti