perjantai 1. elokuuta 2014

Youtuberuokaa ja muita vaikutteita

Löysin itsestäni kesällä uuden piirteen, kun tajusin olevani kaikille vaikutuksille avoin. Ei niin, että seuraan kaikkea, joka sillä hetkellä on muodissa. Ennemminkin imen itseeni motivaation tehdä kaikenlaisia juttuja, kun joku niistä mulle kertoo tai muuten niihin törmään. Jos se kuulostaa haastavalta, kivalta, ihanalta, rankalta, ... se herättää mussa halun kokeilla. Mitään typeää ei tietenkään tehdä, paitsi jos joku toinen on mukana yllyttämässä.

Viimeisimpänä himona mulla on polkea joku äärimmäisen pitkä reissu. Sekin sai alkunsa, kun työkaveri julisti kahvipöydässä polkevansa Turusta Hankoon nyt tulevana viikonloppuna. Oih minäkin haluan tehdä jotain noin rankkaa ja samalla jännittävää! Salin seinälle oli joku aika sitten kirjoteltu vartin treeni ja olin heti ottamassa sen kokeiluun. 100 kyykkyä, 80 punnerrusta, 60 linkkaria, 40 selkää, 20 leukaa, 10 purbeeta. Kuulostaa niin kovalta haasteelta, että se on pakko ottaa vastaan!

Vaikutusten ei tarvitse olla fyysisiä haasteita. Mun kämppis sanoo, että teen youtuberuokaa. Siis ruokaa, joka tehdään näyttäväksi, kuvataan ja sitten sillä retostellaan kavereille. Viimeksi eilen tein broileri-makaroonilaatikkoa. Kuva alla. En tehnyt isoa satsia isoon vuokaan, vaan halusin tehdä pieniä, herkullisia annoksia. Miksi tehdä muuta, kun voi grillata? Miksei samantien tee ruuanlaitosta hauskaa ja panosta ulkonäköönkin? Alla myös Ramenburger parin viikon takaa. MMM!






































Ei kaikessa tarvitse tyytyä vain tavalliseen suorittamiseen. Uskalla haluta enemmän, uskalla tehdä enemmän. Uskalla haastaa itsesi, on kyse mistä tahansa.



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti