maanantai 10. marraskuuta 2014

Isällistä nenäpäivää!

Tämä postaus olisi pitänyt oikeastaan tehdä jo eilen, kun aihe oli vielä ajankohtainen ja kuuma. Nyt tanssin kylmenneillä jäljillä, koska päätin pyhittää eilisen illan NHL:n parissa pleikkariohjain kädessä. No hei valmistauduin sentään tulevaan kesälomaan. Onnea Iskä, hyvää nenäpäivää!





Iskä on mun sankari. Iskä paiskii hommia töissä. Iskä painaa hommia kotona. Mun äiskä on kärsinyt monensortin vaivoista ja elelee nykyään sohvapotilaan elämää maustettuna pyörätuolilla. Iskä käyttää työruokiksen siihen, että lähtee kotiin auttamaan äiskää sohvalta tuoliin. Töiden jälkeen hommat jatkuu kotona ruuanlaiton, siivouksen yms parissa. Hoidossa juoksee milloin Nipsu, milloin veljen muksut ja koira. Jaksaa kuunnella jopa, kun äiskä purkaa pahat olot sanoillaan. Hattu kouraan ja myönnetään, että harvasta on tuohon. Heillä tuli juuri täyteen 35 vuotta naimissakin ja taival jatkuu vahvana. Tässä iskän runo äiskälle viime viikon hääpäivältä.

Yhteistä matkaa 35 vuotta.
Pappilaan kun tiemme vei päätimme samatein, yhdessä tämä reissu matkataan, loppuun saakka katsotaan.
Huipulla hetket hengaltiin, pohjalle välillä pudottiin, Rakkaus meitä potki niin ja eteenpäin matkattiin
Matkamme jatkuu aina vaan ja Rakkautemme kestää mitä vaan, eikä se lopu milloinkaan.
Mitä minä tunnen, sellaista ei koskaan voi viedä minulta pois.
On edessämme vielä monta päivää, joskaan helppoja ne eivät ois.
Rakkaus on, rakkaus on niin uskomaton ja yhdessä, yhdessä uuteen päivään matkataan.
Näin minä tunnen, näin minä sen nään, edelleenkin RAKASTAN SINUA.



Hapsiainenkin sen tietää; rakkaus tätä maailmaa pyörittää. Mekin muistettiin lähimmäisiä auttamalla Nenäpäivä-keräyksessä. Pieni summa täällä on valtava toisessa päässä. Muista sinäkin tehdä hyvää ja pitää muista huolta <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti