maanantai 3. marraskuuta 2014

Kolminkertainen hurraa-huuto paahtoleivälle

Hurraa ja sama kolmesti! Lämmitin juuri evääksi eilen tehtyä soppaa ja ai että! Mukana on myös siivu paahtoleipää kalkkunaleikkeellä. Ostin eilen vuoden ensimmäisen pussin leipää ja heti pahinta mahdollista laatua eli pullamaista paahtoleipää. Vehnämössöä, jossa 5 % osuus kauraa oikeuttaa kutsumaan leipää kaurapaahtoleiväksi. Mmm pitkästä aikaa todella hyvää ja sopii erinomaisesti tähän pinaattikalakeiton viereen. Hurraa! Pitääkin joulun jälkeen alkaa miettimään ensi vuoden leipäpussin makua.
Haettiin Nipsun kanssa nälkää kiertämällä Kupittaan lintupuiston ympäristöä läpi ja odotettiin lähikaupan aukeamista. Sumuista maisemaa puhkoivat jalkapalloilijoiden äänet ja tuijottavat vuohensilmät. Tuli ihan vahingossa törmättyä haistelemaan noita villasukantuoksuisia otukoita. Oikeastaan hyvään aikaankin, jos vaikka saisi koiran unohtamaan ketunmaun ja tottumaan muihin eläimiin. Niin, maailmassa on muitakin kuin Nipsu ja isi. Otin muutaman kuvankin kohtaamisista; kaikissa teemana koiran takaraivo ja taustalla villiä luontoa grrrrr!




Tuoltako se muna tulee? Aika ystävällisesti oltiin puistossa puolin jos toisin. Vuohet lähinnä päättivät tuijotella meitä lukuunottamatta nuorinta, joka tuli antamaan kielarit. Hanhilaumassa saatiin aikaan kaakatusta, johon käskin haukkua takaisin. Joskus aikaa sitten kävin mummin kanssa tuolla puistossa usein syöttämässä sitä upeaa leipää puluille. Hurraa paahtoleipää! Nyt oli aidoissa kyltit, että ethän syötä eläimiä. Jotenkin sekin hohto on saatu kiellettyä. Kaikki on nykyään kiellettyä.
Aiemmin mainitsin Miamin lennoista ja nyt on suunnitelmat edenneet sen verran, että varasin avoauton koko kolmen viikon ajaksi. Tarkoitus on käydä katsomassa NBA-peli Miamissa, pari lätkämatsia Floridassa ja Tampassa ja ehkä jenkkifutismatsikin. Universalin studiot Orlandossa, Kennedyn Space Center, Everglades ja Key West ovat ajomatkan varrella. Mahdollisesti myös venematka Biminille. Hurraa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti