tiistai 25. marraskuuta 2014

Katson autiota hiekkarantaa ja sineen taivaan

Elämän suuria heräämisen hetkiä koettu! Katri Helenalla on niin haroittanut silmissä. Ensin katsotaan taivaalle ja sitten heti perään rannalle. Mitä? Mä en ensinnäkään muistanut, että taivaansini on Katria parhaimmillaan. Ja nämä biisit löytyvät vieläpä samalta levyltä. Katson autiota hiekkarantaa, katosin sineen taivaan. Ei pysty pienen pojan aivot sulattamaan tätä outoutta.
On torstai ja päivitän juuri offline-soittolistaa reissulle mukaan. Julkaisen stoorin vasta nyt, jottei täälläkin olisi ihan kuollutta. Aikataulun mukaan vietän nyt kesäistä päivää Cocoa Beachilla, Space coatilla. Avaruusrannalla. Tässä lähistöllä on se kuuluista avaruuskeskus, josta sukkulat lentävät Venukseen. Tai taivaisiin taakse kuun, ohi linnunratojen. Sinne korkeuksiin CMX:n biisin mukaan. Astronautti on monen pienen pojan haaveammatti. Ei mun. Musta tulee isona arkeologi. Vitsi miten cool olis työntyä syvemmälle pyramidin uumeniin ja löytää vielä yksi muumio.
Katselen juuri tän viikon sääennustetta Floridaan ja kohtalaisen epävakaista on. Hämärä jo metsään hiipi, päivänsäde kultasiipi aikoi juuri lentää eestä sen. Ei ehkä niin hämärää luvassa, vaan ukkoskuuroja ja 20-30 astetta lämpöä siinä lomassa. Pakkasin mukaan jo alla näkyvät punaiset shortonkit! COOL! Meen vielä parturiin huomenna perjantaina, jotta saan koko kaljun palamaan kirkkaan punaiseksi. Odotan siis paahtavaa arskaakin johonkin väliin.
Mites toi uiminen onnistuu? Altaassa aivan varmaan, mutta että jotta koska ihan oikeassa meressä? En oikein välitä Suomessakaan uida, koska kalat puree. Täällä on astetta isompia kaloja. I S O J A. Hyi mua etoo otsikot "Hauki puri meidän Jani-Petteriä pohkeeseen".
Hauskaa käydä viime kesää läpi ja etsiä tähän sopivia kuvia. Tää ei ole ranta viimeinen eikä loppu ihmisen. Discon Levottomat tuulet soi. Vaihdetaan! Pimppiksen matkalaulu ja fiilis ylös. Tein juuri viimisen duunihomman ja nyt ostamaan Nipsulle synttärilahjaa. Senkin olette nähneet jo. Nyt puss puss! Perillä on tuolla edessämme jossain. Mennään, mutta ajetaan hiljempaa. Toivon, ettei matka loppuis ollenkaan. Tämä voi olla koko elämämme ihanin päivä. Ajetaan hiljempaa. Toivon, että matka jatkuu jatkuu vaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti