perjantai 7. marraskuuta 2014

Topi ja Tessu 2 - Mitä kettua?

Itse en ole jaksanut pilata alkuperäistä elokuvaa katsomalla jatko-osaa, koska ei se millään voi yltää edeltäjänsä tasolle. Nopea googlaus kertoo, että kakkosessa jahdataan heinäsirkkoja, reissataan markkinoille ja ollaan mustiksia toisen menestyksestä. Jes, näiden pohjalta on helppo päättää pitää jatkossakin mielessä aito ja alkuperäinen elokuva. Otan kakkososan esiin nyt, koska kotona oli eilen kettujahdin maksun aika.

Nipsun ilme tuossa kuvassa on kuin monella darraisella seuraavana aamuna verkkopankin ääressä. Mitä kettua? Missä rahat, kuka toi nainen on? MM! Nainen on hierojatäti. Hierojatäti, joka hieroo ihmisiä, heppoja, koiria ja varmaan mitä vain lihallista. Täti matkaa lihan perässä ja ottaa vastineeksi lihasta riippuvan korvauksen. Kätevää ja nautinnollista. Iskä päätti tilata hierojan, koska sellainen oli helposti saatavilla suhteiden kautta ja koeran kävely on ollut hieman epämääräistä parin viime viikon aikana.

Aika pian siinä Nippeliini alkoi tottua ajatukseen, että joku randomi koskettelee minua. Välistä jopa silmät painuivat kiinni. Ahh mmmm. Niskasta tekee hyvää! Mmm tassuhierontaa mmmmmmmmmm. Hei ei anturoita, nee kutittaa. Sitten se lasku metsärekestä ja koiralla ei ollutkaan enää niin kivaa. Ensin oikean takatassun reidessä revähtymä pitkältä matkalta. Samalla selkäranka jäykkänä, kun on pitänyt tassutella jalkaa varoen. Kädet jatkaa tutkimuksia ja hännän juuresta tekee myös hellää. Ai että, kun jäykkyys katoaa ja olo rentoutuu. Sitten toinen kylki. MMM taas niskaa. Sitten lasku osa 2: vasemman etutassun kainalossa reikä lihaksessa ja reiän päällä verenpurkauma. Tekee kipeää ja suu valittaa hieman. Kuulemma verenpurkaumat ovat tosi kipeitä. Selkärangassa sama juttu, jäykkää on. Taas kädet etenee, koskettaa. Koira rentoutuu uudestaan ja loppu tuntuukin hyvältä. Venyttelyt vielä ja sitten herkkua naamaan JEE!


Hierojatäti määrää seuraavaa: ei riehumista vapaana, vaan remmilenkkejä nyt jonkun aikaa. Lisäksi isin pitää alkaa hieromaan kipeitä paikkoja, jotta paraneminen edistyy. Ja täti tulee vielä uusiksi myöhemmin tarkistamaan pötkön paikat. Voidaan taas toistaa mitä kettua -ilme.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti