torstai 21. elokuuta 2014

Hei me mennään Tallinnaan Vo-volvolla Tallinnaan!

Ajattele! Mulla oli eilen kesäloman ensimmäinen päivä. Oih! Tosin loput saan pitää syys-lokakuun vaihteessa ja tehdä tämän viikon muina päivinä takasin eilisen menetetyn työajan. Ei valiteta, koska loma kelpaa aina. Vielä jännempi juttu: joku on valinnut mut bestmäniksi. Ajattele! Sitä minäkin, on tosi jännä juttu. Kiitos ja kumarrus hänelle kunnioituksesta ja ihanaa, että saan toteuttaa unelmiesi päivän ja en olisi tässä ilman perhettä, ystäviä, Cheekkiä,... Noniin ei enempää Oscar-palkitun kiitospuhetta.




















Eilen olin täyttämässä vastuullista rooliani, kun hääpari haki Tallinnasta erinäisiä hääjuhlien tarpeita. No tiedättehän toki, että mitä Volvo oli täynnä. Matka ei suinkaan ollut pelkkää kaljarallia, vaan meillä oli maissa aikaa liki 7 tuntia. Siispä auto rantaan ja seikkailemaan. Meitä suorastaan hemmoteltiin hyvällä säällä. Viron puolella ei tullut pisaraakaan vettä ja aurinkon säteet lämmitti kivasti. Aivan huikeeta. Huikea-sana on muuten yksi mun useimmin käyttämistä adjektiiveista. Koska meillä oli auto ja koska usein matka jää vain vanhan kaupungin liepeillä pyörimiseen, niin tällä kertaa päätettiin suunnata kauemmas. Rocca al mare -ostoskeskus sijaitsee vartin ajomatkan päässä ja sieltä löytyy hupia tuntikausiksi. Vaatetta, kenkää, urheilutuotetta, Prismaa, mäkkäriä,..




















Mulla oli ostoslistalla vain uuden lompakon etsintä. Vanhasta alkaa jo kortit lennellä ihan itsekseen. Muuten päätin tutkailla kaupungin rumien paitojen tarjontaa. T-paita numerolla, eläinkuosilla ja jollain jännällä printillä. Ei sen rumempaa! Jätin tällä kertaa ostamatta nämä alla olevat herkut. Ei oikein taida tänä kesänä enää olla käyttöä noille.


 

Yhdessä liikkeessä mun sydän jätti lyömättä kerran pari. Mieti! Pellepaita. Pelle Hermanni. Pyöräpelle. Pellehousut. Mun joukkueen nimi muuten Fantasy premierissä on Pellehousut. Jos Nipsulla on halkorakkaus, niin mulla se himon kohde liittyy pelleihin. Toinen löytö oli Sketchersin pimeässä loistavat juoksukengät. Niistä ei vain ollut sopivaa kokoa eli jäi ostamatta sekä kengät että pellet.




















Kotiinpaluu oli yhtä juhlaa. Kaatosadetta ja hidasta ajelua kotiin. Vähät yöunet, kipeät jalat.
Onneksi töissä on mukavaa! Mitä tuli ostettua? Viime vuonna ostin Riikasta ehkä yhden rumimmista paidoista: valkoinen T-paita, jossa on pari jenkkiräppäriä 3D-kuvana. Usein mun rumissa paidoissa on myös jonkin sortin naikkosia. Nyt löysin paidan, joka yhdistää molemma. Naikkonen 3D:nä. Lompakkokin tarttui matkaan, vaikka on sekin vähän ruma. Sopii tällaiselle kolmekymppiselle wannabe-teinille. Pullo Borjomia myös. Jos et ole koskaan maistanut niin kannattaa! Suolaisinta kivennäisvettä ikinä. On pullotettu Georgiassa kylpylöiden lähteissä varmasti kylpijöiden lähdettyä, koska on niin suolaista. Sopii sunnuntaiaamuihn tai jopa lauantai-iltoihin höystettynä sitruunalla ja tipalla kotimaista korvajuomaa. Pistin kuvaan vain yhden valkosuklaisen Lionin. MMM! Oikeasti niillä peittäis koko paidan. Lähtölaukaus ensi vuoden rantakuntoa varten!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti