tiistai 12. elokuuta 2014

Sunnuntain harhaisia hajatelmia

Piti kirjoitella näitä hajatelmia sunnuntai-illalla, mutta kädettömyys iski. En osannut olla tarpeeksi ei-insinööri ja perehtyä kuvien käsittelyyn puhelimella. Maanantain tekosyyksi kelvatkoon hajonnut tietokone. :Luvassa on siis sunnuntaisia ajatuksia tiistaiaamun tunnelmilla maustettuna.

Sunnutain laiskuus lienee ollut peräisin reenauksesta. Torstaina aloittelin pitkän flunssan jälkeen kolmella kävelylenkillä, perjantaina oli vuorossa selkäpainotteinen kuntopiiri ja lauantaina vaan makoilin. Sunnuntaina oli luvassa spektaakkeli: uudet pyöräilyvaipat jalkaan ja pyörällä Kakskerran ympäri. Voi jummijammi mitkä maisemat! Pieni vesisade alkuun ei lannistanut menoa yhtään. Kotomatka oli yhtä aurinkoa ja vastatuulta. Huikea treeni!
Taisin viikonloppuna käydä ottamassa vähän selfieitäkin. #vartiovuorikaverikuva #heinäpaaliselfie.




















Nipsu on siitä jännä koiruli, että vastaavia ei juuri tule vastaan. Turusta löytyi sattumalla Nippen broidi, joka lopetettiin, kun tassussa oli yksi luu väärän kokoinen ja sen toimimattomuus sai koiran turhautumaan ja käyttäytymään pelkästään huonosti. Pentueessa oli 8 pötköä, joista veljen lisäksi ollaan tavattu yksi sisko jossain Hämeen suunnalla. Tämä tarina ei lopu tähän. Tuli viikonloppuna koirapuistossa vastaan erilainen sekarotukka nimeltä Pena. Penan äiree on pitkäkarvainen mäykkä ja isi corgi. Ajatus lupaa heti samansorttista pitkää matalaa tassuttajaa. Alla kuva. Yhtäläisyyksiä toki piisaa, mutta Nipsu lienee saanut enemmän kokoa saksanpaimenkoiran geeneistä. Ja kuonoon myös pituutta.



















Siinä sohvalla maatessa sunnuntai-illalla mietin, että blogatakko vai surffata vaan. Ei, ei kumpaakaan. Instagram auki ja kuvien viihteelliseen maailmaan. Tässä kolme jännää juttua, jotka huvittivat mua suunnattomasti. Alkuun Claire Wyckoff, mimmi joka juoksee kikkelinkuvia. Alapäähuumori toimii aina ja kikkelinmallisten lenkkien juokseminen lämmitti suuresti mun väsynyttä mieltä.

Seuraavasta tulee mieleen Liisa Ihmemaassa -sadun hatuntekijä. 100daysofhats -tiliä pitää helsinkiläismies, joka aikoo pitää eri pipoa päässä 100 päivää. Sadas hattu tulee joltain tunnetulta hatuntekijältä mmmm. Hassunhauska mies vesimeloni päässä.
Loppuun vielä kuivakkaa poliisihuumoria. Turun poliisin tilillä näytetään erilaisia poliisin kohtaamia tilanteita tässä lähimaastossa ja samalla parannetaan tyyppien imagoa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti