perjantai 22. elokuuta 2014

Viikonlopun tähtihetket luetaan korteista

Muistatko Muumeista jakson, jossa muumipeikko ennustaa korteista? Mulle saisi nyt ennustaa viikonlopun ohjelman etukäteen. Toistaalta en ole ollenkaan varma, että haluan edes tietää etukäteen mitä tulen tekemään. Tämä on mun ainut ohjelmaton aika noin kuukauteen. Viikon päästä on salibandyturnausta. Sitten polttareita ja heti perään häät. Sitten oli jotain ja taisi vielä olla Foamroller-koulutustakin syyskuun lopussa.


Olla nuori, kokea jälleen kaikki mielenailahdukset, tyttöystävät ja myöhään venyneet illat? Ei kiitos.
Hemuli

Ei kelvannut Hemulille Nipsun nuorennuslääke. Mulle saa kaataa tilkkasen, mikäli joudun paahtamaan tämänkin viikonlopun. Kumma miten sitä saa luotua itselleen pientä ressiä toisten häistä ja muista vastuullisista hommista. Koitan vakuutella itselleni, että siinä se menee, kuten edellisetkin, omalla painollaan. Kissimirri kaulaan ja kehys niskaan. Hyvältä näyttää, hyvältä tuntuu.
Kaksi asiaa on varmaa tänä viikonloppuna. Uhraan osan lauantaista jalkapalloa katsoen. Vielä parempi tekeminen on luvassa, kun Nippeliini palaa kesäleiriltä kotiin. Taidan viettää hetken pari pelkästään koiraa halien. Ei ole sen parempaa. Loppuohjelma sitten arvotaan: ehkä parturiin jos ei sada. Jos sataa niin ehkä ulos tanssimaan. Jonkun illan voisi venyttää myöhäiseksi. Joka tapauksessa huoletonta viikonloppua itse kullekkin!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti