maanantai 18. elokuuta 2014

Siika viettää ravintolapäivää

Eilinen kaunis sää liikutti Siikaa paitsi mummorikkaalle metsäreissulle myös seikkailemaan Ravintolapäivän merkeissä Turun läpi. Ravintolapäivänä jokainen voi perustaa oman ravintolan ja tarjota omaa Youtube-annostaan yleisölle. Päätin olla ottamatta etukäteen selvää tarjonnasta ja tehdä ennemminkin löytöjä matkan varrelta. Päätepisteenä mulla oli salibandyseuran naisten joukkueen kahvila Kastussa.

Lähdin polkemaan kohti jokirantaa, koska kuvittelin löytäväni ainakin sieltä jotain suuhunpantavaa. Olihan sitä siellä tarjolla. Tuomiokirkkopuistossa partiolaiset myivät pipareita, jokirannasta sai Pandan sushia ja oli siellä tarjolla Uunista ulos -ravintolan puu-uunissa paistettua pitsaa. Nams mitkä tuoksut!




















Mmm parhaat tuoksut olivat silti vielä edessäpäin. Lähes putosin pyörältä, kun ajoin Kuuman koiran grillin ohi. Siitä pyörä parkkiin ja jonoon seisomaan. Odottelin omaa tuplahodaria aurajuustolla lähes puoli tuntia ja kyllä kannatti. Tästä ei mun hodari juurikaan parempi voi olla. MMM!


Nakkiepisodissa hurahti sen verran paljon aikaa, että tässä välissä piti polkasta sinne Kastuun vohveleille. Matkaakin oli sopivasti, että saattoi taas kuvitella syövänsä edes jotain. Ankkakahvila toimi varainkeruuna joukkueen tulevalle kaudelle ja siksi hieman arvokkaat hinnat. Hyvää oli ja hyvään tarkoitukseen menivät köyhän pennoset.





















Rrrröyh! Jälkikäteen tutkailin tarjontaa netistä ja missasin aika monta ravintolaa. Yo-kylässä, portsassa ja raunistulassa olisi ollut aika jännittäviä keittiöitä. Ehkä ensi kerralla tutkin etukäteen tai sitten seikkailen uusiksi. Osallistua meinaan joka tapauksessa, sen verran hyvä fiilis jäi vatsalaukkuun.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti