maanantai 4. elokuuta 2014

Romua, rompetta, retroa ja vähän uuttakin

Käväisin lauantaina jokavuotisella kesäreissulla Loimaalla. Ei, en mummolassa kalassa vaan shoppailemassa romua ja retroa. Loimaalla järjestetään Rompepäivät elokuun ensimmäisenä lauantaina.



















Sisäänpääsy maksoi 2 euroa ja sitten vaan nauttimaan auringosta ja tekemään löytöjä. Väkeä tuntui olevan liikkeellä vähintään yhtä paljon, kuin viime vuonna. Myyjiä jopa hieman enemmän.






















Tänäkin vuonna muodissa oli peltiset kahvipurkit, Arabian astiat ja kaikenmalliset säästöporsaat. Röh! Entistä vähemmän oli tarjolla moottoreiden, koneiden ja autojen osia, jotka ennen veivät lähes kolmasosan myyntikojuista. Jonkin verran oli myynnissä uutta rojua, mutta pääosa myyjistä tarjosi kirppismeisinkiä. Hyvä niin! Niiltä myyjiltä tekee parhaat löydöt.
 
Tein ensimmäiset ostokset heti parkkipaikan vierestä ja kannoin rahani paikallisen urheiluseuran kassaan. Liian usein suomalaiset kannattavat jotain isoa ulkomaista joukkuetta, jolloin nämä pienemmät kotimaiset seurat jäävät ilman tukea. Tsing tsing 20 € Biisoneille ja Siika sai upean lätsän. Toinen puhutteleva myyjä oli vintagerompetta myyvä täti, jolla oli tarjolla aitoja fanipaitoja suoraan ison meren takaa. Täti myi myös kimonoja, poliisin huomioliivejä, jenkkiautojen rekisterikilpiä ja kaikkea muuta jännää. Tuo täti löytyy facebookista, mikäli kiinnostus heräsi.




















Löysin myös aivan huikean Muumi-aiheisen kankaan. Laskin sen hetkeksi alas ja pengoin muita tuotteita pöydältä, niin joku ilkeä mummo oli tehnyt saman löydön ja tinkasi jo tiukkaa hintaa myyjältä. Surullista! Ilkeät mummot ajaa tän maan perikatoon. :(





















Suosittelen lämpimästi ruksaamaan ensi vuoden kalenterista sen ekan lauantain ja suuntaamaan tuonne. Ei kesäpäivää paljon tuota paremmin voi käyttää. Tässä mun ostokset ja Nipsun mielipide tuliaisista.



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti